Lägenhet till salu i Västerås

Välkommen till Västerås, en kulturhistorisk och fridfull stad vackert belägen vid Mälarens norra strand.

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu i Västerås? Staden passar perfekt för dig som vill bo bekvämt i en stad nära havet med ett rikt kvällsliv.

För den som letar efter lägenhet till salu i Västerås finns det många områden att välja bland. Oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till Västerås stadskärna och närliggande områden. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du att bo nära centrum hittar du fina lägenheter i bland annat centrala Västerås, Kristiansborg, Vasastaden och Gideonsberg. Föredrar du att bo lite utanför centrum och gärna nära vatten hittar du vackra och rymliga lägenheter och radhus i områden runt Östra Mälarstrand, Bjurhovda och Karlsborg. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Västerås kan du hitta moderna bostäder i bland annat centrala Västerås, Bäckby och runt södra Gryta.

Väljer du att köpa lägenhet i Västerås har du alltid nära till vacker natur och i centrum hittar du ett fartfyllt nattliv med ett stort utbud av restauranger, uteserveringar och barer. Här finns även Mälarens Högskola som är Sveriges största högskolor med över 1000 olika kurser och med över 55 olika utbildningsprogram.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns ett stort utbud av golfklubbar, simhallar, paddelbanor och vandringsleder. Björnön är en av Västerås populäraste fritidsområden och här samlas både lokalbor och besökare året om för att njuta av fina motionsspår, utegym och vackra badplatser.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Västerås, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Västerås, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.