Kaprifolvägen 35 Hässelby Södra Villastad
Hässelby Södra Villastad

Kaprifolvägen 35

Barnfamiljens dröm på Kaprifolvägen 35

Såld

Barnfamiljens dröm på Kaprifolvägen 35

En prydlig ny stenläggning och välskött trädgård omgärdar denna trivsamma familjevilla på lugna och mysiga Kaprifolvägen. Husets 218 kvm erbjuder bl.a. fantastiska sociala ytor på övre plan med kök, vardagsrum och allrum i vinkel. Det faktum att umgängesytorna ligger på övre plan ger ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från kök och vardagsrum nås dessutom den längsgående balkongen med fri utsikt över trädgård och grannskapet.

Huset inrymmer totalt 4-5 sovrum varav 3 på övre plan. Badrum finns på båda våningsplanen, på nedre plan lockar dessutom bastubad och möjlighet att inreda stor spa-avdelning för den som önskar.

Garaget är i bra storlek och en dröm i uppfyllelse för den med bilintresse eller för hemmasnickaren. Betongglaset som skiljer garaget mot boytan är en iögonfallande och elegant detalj.

Huset är i ett genomgående fint skick med omsorg för detaljer och flera tilltalande attribut från byggåret bevarade såsom den smalstaviga ekparketten på övre plan, vackra fönsterbänkar i sten samt gedigna platsbyggda stommar i köket med luckor i original.

Den plana trädgårdstomten är optimal för barnfamiljen, lekplatsen och sandlådan är färdigställd och redo att lekas med. Gräsmattan är rensad från flertalet träd och vildvuxna buskar och utgörs nu av en lättskött och prydlig gräsmatta samt ett stort trädäck för sommarens grillfester. Stenläggningen till entrén och vid den breda uppfarten med plats för 3 bilar är nylagd. Kvällstid framträder den infällda belysningen och ramar in huset, stenläggningen och altanen på ett hemtrevligt sätt.

Bergvärme sörjer för god energiprestanda vilket energideklarationen skvallrar om (klass C motsvarar nybyggnadskrav). Här bor du tryggt med nylagt tak över huvudet och med en så gott som underhållsfri fasad i kalksandsten.

Läget borgar för att underlätta livspusslet med gångavstånd till Villastadsskolan, nybyggd förskola i kvarteret och en snabb cykeltur till svalkande bad i Mälaren. Åkermyntans Centrum med mataffärer och restauranger ligger nära tillhanda. T-banans gröna linje finns dryga kilometern bort, ännu närmare finns snabba bussar till både Spånga och Vällingby.

Visa mer
Slutpris

7 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Niclas Holmberg

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.