Vällingby - Råcksta

Östersundsgatan 7, 6 tr

Högt upp i huset på 6:e våningen finner ni denna lyxiga och välplanerade 1:a om

Kommande försäljning

Högt upp i huset på 6:e våningen finner ni denna lyxiga och välplanerade 1:a om

Högt upp i huset på 6:e våningen finner ni denna lyxiga och välplanerade 1:a om 40 kvm. Lägenheten bjuder på en fantastisk utsikt helt utan insyn. En stor 1:a med kök och vardagsrum med en öppen och social planlösning. Köket är påkostat med stilrena väl genomtänkta materialval, vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffgrupp samt en större säng. Här finns också ett helkaklat och modernt badrum med stilrent gjorda val.

De boende i fastigheten har tillgång till en stor takterrass och biograf. I huset finns också ett nyöppnat gym. Läget är eftertraktat, endast 200 meter till tunnelbanan som på endast 15 min tar dig innanför tullarna. Och tio minuters promenad till Grimsta naturreservat, Mälaren och härliga bad. En tunnelbanestation bort ligger Vällingby Centrum med sitt påkostade centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.
Vi ses på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 40 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 6 av 16, hiss finns
  • Avgift: 2 167 kr Inkl värme, VA
  • Förening: BRF Råck 16
  • Byggnadsår: 1957, ombyggt 2014
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

2 195 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Östersundsgatan 7, 6 tr

Vardagsrum

Rymligt och lätt möblerat vardagsrum som enkelt rymmer både en större soffgrupp samt har en naturlig plats för 120 cm sängen. Från vardagsrummet har man också tillgång till de fantastiska franska balkongerna med utsikt över Råcksta.

Visa mer

Kök

Med den sociala och öppna planlösningen når du från vardagsrummet det ljusa och välkomnande köket som håller en mycket hög klass. Vita köksluckor samt en arbetsbänk i grått utförande som bryter av det vita på ett mycket snyggt sätt. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt samt en delad kyl/frys.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar samt ett stilrent svart klinkergolv som bryter av det vita på ett trivsamt sätt. Badrummet är välutrustat med två moderna duschdörrar i klarglas, en vägghängd wc, handdukstork samt ett spegelskåp med tillhörande tvättställ.

Visa mer

Hall

Välkomnande entréhall med goda avhägningsmöjligheter direkt innanför dörren. God förvaring i de 4 stora och rymliga garderoberna. Direkt innanför dörren möts man av lägenhets rymd och detta förstärks av de vitmålade väggarna som tillsammans med den vackra ekparketten som även är genomgående i hela lägenheten.

Visa mer

Fastigheten

Huset erbjuder även en biograf att hyra för den bästa Netflix upplevelsen du haft på länge. Bjud in kompisar till tv-spels kvällar eller njut av en film på bästa sätt. Det finns även 2 övernattningslägenheter som går hyra till nära och kära som är på besök. Och för att runda av rundvandringen finns på 16våningen en takterrass med en tillhörande samlingslokal vilken rymmer upp till 50 personer. Här har du utsikt över stadens siluett och kan njuta av solens upp och nedgångar på bästa sätt.

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.