Såld fritidshus på Norrviksvägen 9 i Ljusterö-Kårnäs
Ljusterö-Kårnäs

Norrviksvägen 9

Fritidshus på populära Kårnäs, granne med naturen.

Såld

Fritidshus på populära Kårnäs, granne med naturen.

Välkommen till Kårnäs och detta mysiga och lantliga fritidshus med gammaldags charm. Här får du möjligheten att skapa ditt drömboende. Huset är helt funktionellt med visst uppfräshnigsbehov. Beläget på en grönskande skogstomt erbjuder detta hem en fridfull tillvaro nära naturen.

Upplev lugnet och njut av många stunder på den trevliga insynsskyddade uteplatsen. Här kan du ta del av härliga stunder med familj och vänner, samtidigt som du avnjuter den vackra omgivningen. För de badsugna finns det även närhet till stranden för svalkande dopp under varma sommardagar.

Med en bostadsyta om 76 kvm samt fyra rum finns det gott om utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Låt din kreativitet flöda och förvandla detta fritidshus till ditt eget personliga paradis.

Ligger i Ljusterö-Kårnäs, erbjuder denna fastighet en perfekt balans mellan lugn och närhet till nödvändigheter. Missa inte chansen att förvärva detta unika objekt med stor potential.

Kontkta mäklaren för privata visningar. Ring 070-7105252 för bokning.

Visa mer
Slutpris

1 900 000 SEK

Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Vardagsrum

Kök

Altan

Sovrum

Badrum

Övriga byggnader

Närområde

Ljusterö

Planlösning