Albin Kleimert
Albin Kleimert Albin Kleimert [email protected] Svenska Mäklarhuset
Blivande fastighetsmäklare

Albin Kleimert

"En vinnarskalle utan dess like"

Mäklaryrket har känts som det självklara valet sen barnsben, då var det jultidningförsäljningar! Som inbiten tävlingsmänniska är mitt mål att du får det bästa möjliga resultatet i din bostadsaffär. Med stort engagemang och respekt kommer jag att guida dig i din bostadsaffär så att du känner dig trygg. Jag eftersträvar att uppnå nöjda och återkommande kunder där båda parter blir tillfredsställda. För att nå detta lägger jag ner hårt arbete och fokus på varje affär och behandlar den som det vore min egen!

Uppväxt söder om Stockholm vilket gör mig extra glad att få jobba i området. Detta tillsammans med ett genuint intresse för att träffa nya människor och drivet till att göra affärer gör mig till en perfekt lämpad mäklare för området. Efter en treårig utbildning på Sveriges mest attraktiva fastighetsmäklarutbildning i Gävle och en filosofie kandidat i företagsekonomi är jag mer än redo att bli just din mäklare och ge dig bäst betalt! Jag är tillgänglig morgon som kväll, tveka inte på att höra av dig!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.