Hus till salu i Sollentuna

Välkommen till Sollentuna, ett attraktivt område med vacker natur och ett rikt kulturliv.

Läs mer

Letar ni efter hus till salu i Sollentuna kan ni vara säkra på att det finns något för alla.

Sollentuna är en attraktiv kommun som ligger ungefär en halvtimme norr om Stockholms stadskärna. Området passar er som vill ha nära till stan men som också gillar att njuta av fina grönområden och härliga naturreservat. Här finns goda trafik kommunikationer med gångavstånd till både t-banan och buss. Arlanda flygplats ligger bara några minuter bort och gör det enkelt för den som reser mycket i jobbet eller på fritiden.

Det finns ett stort utbud av hus till salu i Sollentuna och här hittar ni många trevliga och familjevänliga områden. Vill ni bo nära naturen och gärna med en fin utsikt hittar ni klassiska hus till salu runt b.la Edsberg, Tureberg och Viby. Letar ni efter moderna och nyproducerade villor finns goda möjligheter kring b.la Häggvik och Tureberg. Oavsett vad ni letar efter kan våra erfarna mäklare hjälper er hitta rätt hus till salu i Sollentuna med närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter.

Väljer ni bosätta er i Sollentuna har ni alltid närhet till vackra motionsspår och historiska vandringsleder bland naturreservaten kring Järvafältet och Södra Törnskogen. I Sollentuna centrum hittar ni ett stort serviceutbud med matbutiker, frisörer, apotek och restauranger med mat från världens alla hörn. I närheten finns också Sollentunas golfbana, centralt belägen en kort resväg från stan.

Oavsett om ni letar efter ett nyproducerat hus eller en klassisk villa till salu i Sollentuna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för er familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Sollentuna är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.