Såld lägenhet på Splintvedsgatan 4 i Mölndal - Hills
Mölndal - Hills

Splintvedsgatan 4

Såld

Hills Villastad - Exklusiv lägenhet med härlig uteplats på hela 35 kvm!

Vill Du bo i en modern bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design i ett populärt område så har Du hittat rätt! Här bor man granne med en av Sveriges bästa golfbanor Hills Golf & Sports Club samt har närhet till natursköna omgivningar.

Kontakta mäklaren för mer info och möjlighet till förhandsvisning. Säljares tillträdesönskemål är hösten 2023 eller efter överenskommelse.

Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök med gott om förvaring och avlastningsytor som inspirerar till kreativ matlagning. Naturlig plats för stort matbord vid fönster. Från köket har man utgång till den fina uteplatsen som är en underbar oas att vistas på med härlig kvällssol. 3 st harmoniska sovrum. I föräldrasovrummet finns rymlig skjutdörrsgarderob. Separat gästtoalet samt ett helkaklat badrum med dusch som har vikdörrar av glas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning och förvaring samt en toalett.

I Hills Villastad bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Närmaste skola (Balltorpsskolan F - ÅK 6) ligger ca 900 meter från området. Mölndal står inför stora expansioner och med buss nr 25 är Du i centrala Göteborg på knappa halvtimmen.

Här är vardagslivet bekvämt!

Välkommen på visning av detta livsstilsboende!

Visa mer
Slutpris

4 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anders Rosin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hills 033

Hills 031

Hills 029

Hills 020

Hills 035

Hills 032

Hills 019

Hills 030

Planskiss 1