Hus till salu i Upplands Väsby

Välkommen till Upplands Väsby, en centralpunkt nära Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Läs mer

Söker ni efter hus till salu i Upplands Väsby finns ett stort utbud av barnvänliga bostadsområden och gott om aktiviteter för hela familjen.

Upplands Väsby är ett populärt område för barnfamiljer som letar efter hus eller villa i en växande region med goda jobbmöjligheter och fina naturområden. Arlana ligger endast 10 minuter bort och gör det enkelt för den som reser mycket i jobbet eller på fritiden. Här finns även goda tåg- och buss kommunikationer till Stockholm City och Uppsala.

Upplands Väsby är en stor kommun och här kan du hitta klassiska villor till salu i familjevänliga områden såsom Fresta, Smedby, Ekebo, Njursta och Harva. Letar ni efter nyproduktion finns det fina miljömärkta villor och radhus till salu i Upplands Väsbys tätort, Fresta och Eds Allé. Oavsett om ni letar efter en klassisk villa eller nyproduktion så kan våra erfarna mäklare hjälpa er att hitta rätt hus till salu i Upplands Väsby med närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter.

För den som gillar att hålla sig aktiv erbjuder kommunen många föreningar och sportklubbar för alla åldrar och intressen. Här finns även Vilundaparken som är kommunens största sportanläggning där du hittar flera sport- och idrottsföreningar.

Beläget precis intill Mälaren gör Upplands Väsby till ett populärt område med många besökare. Här samlas många familjer för att ta del av de härliga bad- och båt möjligheterna och njuta av de fina grönområdena. Vill ni lära er mer om Sveriges historia och hur det var att leva under vikingatiden finns den populära vikingagården – Gunnes Gård, en favorit för barn i alla åldrar. Här finns även de anrika Torsåker slott och Skåneholms slott som är populära utflyktsmål.

Oavsett om ni letar efter ett nybyggda hus eller klassiska villor till salu i Upplands Väsby, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Upplands Väsby är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.