Lägenhet till salu i Upplands Väsby

Välkommen till Upplands Väsby, en centralpunkt nära Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu i Upplands Väsby? Upplands Väsby är ett populärt område för dig som vill bo i en växande region med goda jobbmöjligheter och fina naturområden. Arlana ligger endast 10 minuter bort och gör det enkelt för den som reser mycket i jobbet eller på fritiden. Här finns även goda tåg- och buss kommunikationer till Stockholm City och Uppsala.

För den som letar efter lägenhet till salu i Upplands Väsby finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter både för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du att bo nära centrum hittar du fina lägenheter i områdena kring centrala Upplands Väsby, Carlslund och Runby. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Upplands Väsby kan du hitta moderna och miljömärkta bostäder i centrala i Upplands Väsby, Fresta och Eds Allé. Föredrar du att bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga lägenheter och radhus i områdena runt Fresta, Bollstanäs och Runby.

Väljer du att köpa lägenhet i Upplands Väsby har du gångavstånd till det mesta du kan tänka dig. För den som gillar att hålla sig aktiv erbjuder kommunen många föreningar och sportklubbar för alla åldrar och intressen. Vid Vilundaparken som är kommunens största sportanläggning hittar du flera sport- och idrottsföreningar. Beläget precis intill Mälaren gör Upplands Väsby till ett populärt område med många besökare. Här samlas både lokalbor och besökare för att ta del av de härliga bad och båt möjligheterna och njuta av de fina grönområdena.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Upplands Väsby , är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Upplands Väsby, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.