Bäst på visning

Vår visningmetod maximerar chansen till bästa slutpris

Vi tycker att alla är värda en rejäl visning. Vårt löfte är att vara bäst på visningar och ibland tar vi i lite extra. Som med paradvåningen på Odenplan till exempel, där vi lät fyra härliga ungar vara med och bestämma var skåpet skulle stå. Och dessutom vilken färg det skulle ha.

BÄST PÅ VISNING I 3 STEG

1

Inför visningen

Vi tränar inför varandra

Vi lär oss allt om ditt hem, förening och område. Vi marknadsför ditt hem, hänger ut Till salu-skyltar i lägenhetsfönstret eller utanför huset. Sedan matchar vi effektivt ditt hem mot vårt stora kundregister.

2

Under visningen

Ingen vanlig visning

Vi genomför alltid två visningar och fokuserar på att skapa en bra känsla i ditt hem. Detta gör vi med visningsvärd, etiketter som beskriver hemmets fördelar och genomarbetade objektsbeskrivningar. Dessutom samlar vi alla spekulanter och berättar om hemmet, området och/eller föreningen på ett inspirerande sätt. På detta vis blir ditt hem fyllt med inspiration som hjälper spekulanterna att vilja köpa. Allt för att öka mängden och kvaliteten på de som väljer att gå vidare, vilket ökar chansen till ett högre slutpris.

3

Efter visningen

Få bäst betalt

Vi ringer till alla som kom på visningen och tar hand om budgivning samt erbjuder hjälp med finansiering och bankkontakter. Vi påminner om hemmets fördelar, eftersom många ofta går på flera visningar. Sedan får du veta allt om nya bud och intressenter. Vi tränar även på att förhandla, vilket gör att vi kommer till snabbare och bättre avslut. Allt enligt vår visningsmetod.

Jag vill provsälja

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig