Malaga-Este

Malagueta området är ett relativt litet område som bara ligger en kort promenad från citykärnan. Här hittar ni också den berömda city stranden Playa de la Malagueta. Den här populära stranden är en perfekt plats att komma undan Malagas fart och fläkt lite och ägna sig till fullo åt sol och bad. På strandpromenaden hittar ni bra restauranger. Det anordnas ett antal spektakulära festivaler på playa de la Malagueta.

På Malagas östra sida hittar ni El Limonar som är en av de bästa stadsdelarna i Málaga. Det var tidigare ett bostadsområde för den övre medelklassen i Málaga, där villor och statliga byggnader speglar hur livet var i slutet av 1800-talet. Här finner ni de exklusiva adresserna och bostadspriserna är högre. Här finns flera internationella skolor representerade.

4 km öster om Málaga hittar ni Pedregalejo/El Palo här är livsstilen mer avslappnad. Stranden är mycket populär och är välbesökt under sommarmånaderna. Det finns flera utmärkta restauranger, de flesta av dem har fisk och skaldjur som specialitet. En av de bästa sakerna man kan göra på denna strand är att börja dagen med en frukost på en av sittplatserna utomhus på stranden, något som lokalbefolkningen älskar att göra, särskilt på helgerna.

KARTA

VI KAN HJÄLPA DIG ATT HITTA DIN DRÖMBOSTAD I MALAGA ESTE, KONTAKTA MIG.