HEMSERVICE OCH UTHYRNINGSSERVICE

På Svenska Mäklarhuset vill vi att ni ska känna er trygga med er bostad.

När ni investerat i er bostad i ett nytt land så är det mycket att tänka på.

Framför allt i början är det ofta mycket nytt, tex med att betala räkningar från el och vatten, den årliga fastighetsskatten och försäkringar. Att inte betala el och vattenräkningarna i tid innebär att elverket och vattenverket stänger tillgången och det blir en extra kostnad att öppna upp igen. Att komma till sin bostad och inte ha el eller vatten blir ingen trevlig start på semestervistelsen. Betalas inte fastighetsskatten i tid blir det dröjsmålsränta. En hemförsäkring som är obetald eller otecknad skulle ju va katastrofalt om något händer.

hemservice

För att göra ert boende så enkelt som möjligt så har vi en hemservice, som hjälper er med alla betalningar. När ni haft er bostad ett tag så blir det oftast mycket enklare att klara dessa saker själv och vi visar och hjälper er gärna att bli så självgående som möjligt. Vissa saker måste dock alltid göras här nere på plats. Vi hjälper gärna till att se efter er bostad när ni inte är på plats eller besöker den kontinuerligt. En bostad som står tom och inte vädras mår inte bra. För att inte packningar ska torka och spricka, med läckage som följd, så behöver de kontinuerligt spolas igenom. Vi kontrollerar också att inga skador uppstått i er bostad, eller från grannens som påverkar er bostad.

uthyrning

Vi har också en uthyrningsservice, om ni vill hyra ut er bostad när ni inte själv använder den. Vi kan även hjälpa er att få städning innan och efter er vistelse. Att boka transfer när ni anländer eller ska flyga från flygplatsen.

reparationer

Vill ni ha hjälp med reparationer? Vi har ett väldigt professionellt och kunnigt team, som utför arbete med kvalitet och använder sig av kvalitativa material, inte de billigaste men absolut några av de bästa. Annette Persson har en svensk byggnadsteknisk utbildning, det plus hennes 15 år i branschen ger en gedigen kunskap för granskning av kvaliteten.

Internet/tv

Vi hjälper till att öppna internetabonnemang och sätta igång svenska/skandinaviska tv kanaler och andra internationella kanaler.

Behöver ni hjälp med något annat kring din bostad så hjälper vi till med det mesta. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi på Svenska Mäklarhuset startar nu en hemservice, som hjälper er så ni kan va trygga hemma i Sverige. Vi lovar att vårda den väl och göra vad vi kan för att ni ska få njuta av vistelsen från första dagen här.