Alla nyheter

SMH öppnar i Västerås

PAX Fastighetsmäkleri i Västerås blir SMH – Svenska Mäklarhuset

PAX Fastighetsmäkleri, en av de största mäklarfirmorna i Västerås med åtta mäklare och en assistent, har genom åren förmedlat mer än 10 000 bostäder. Bolagets anställda har tillsammans över 100 års erfarenhet av att arbeta som fastighetsmäklare i Västerås.

Nu blir Pax Fastighetsmäkleri en del av SMH – Svenska Mäklarhuset.

– Att vi nu går över till SMH känns verkligen kul och spännande. Vi har under en tid internt diskuterat fördelar respektive nackdelar med att tillhöra en kedja och vi landade i att fördelarna vägde över. För oss har det varit väldigt viktigt att det ska vara rätt kedja som har samma värderingar som vi själva har, men också en kedja som har framtiden för sig och som vill och kan utvecklas. Där har vi hittat rätt med SMH, säger Kenneth Parkegren franchisetagare och kontorschef Pax Fastighetsmäkleri.

SMH är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige som har haft ett fokus i Stockholm och Uppsala men som de senaste åren har expanderat, inte minst i Skåne och nu till Västerås.

– Det är riktigt kul och spännande att vi nu öppnar i Västerås. Vi har expanderat med kvalitet och för oss är det extra kul att det är just PAX som vill fortsätta sin resa tillsammans med oss eftersom de står för kvalitet och långsiktighet. Tillsammans kommer vi kunna erbjuda riktigt bra tjänster till alla bostadssäljare och köpare i Västerås, säger Niclas Spång medgrundare och ordförande i SMH.

I samband med varumärkesbytet kommer man även att arbeta mer fokuserat mot att sälja nyproducerade bostäder under varumärket Svensk Nyproduktion som är en av landets största aktörer inom försäljning av just nyproduktion och ingår i samma koncern som SMH.

– Övergången till SMH innebär att vi får tillgång till all den kunskap och erfarenhet som finns både inom SMH och inom Svensk Nyproduktion. Det kommer våra kunder att ha nytta av. Utvecklingen sker i stor utsträckning centralt men som på olika sätt anpassas till den lokala marknaden. Det är en bra modell som gör att vi kan ligga i framkant och erbjuda det absolut bästa till våra kunder, inte minst inom det digitala. På nyproduktionssidan fastnade vi för den långsiktiga satsningen på expertroller inom nyproduktion som Svensk Nyproduktion alltid har erbjudit marknaden och något som särskiljer sig gentemot övriga i branschen. Dessutom kommer vi snart kunna erbjuda alla som är intresserade av nyproduktion en prenumeration på alla säljstarter i Västerås, fortsätter Kenneth.

Det nya varumärket kommer att börja synas i september i Västerås.

Vill du veta mer? Kontakta Kenneth Parkegren 070-655 21 92 kenneth.parkegren@smh.se eller Niclas Spång 070-838 45 92 niclas.spang@smh.se

SMH – Svenska Mäklarhuset är en fastighetsmäklarkedja på franchisebasis med över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Skåne, Halland, Västerås, Spanien, Grekland, Turkiet, Cypern och Thailand. Företaget grundades 1990 och står för kvalitet och personligt engagemang. Inom koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av landets ledande aktörer inom försäljning av nyproducerade bostäder.