Alla nyheter

Säljstart för 19 unika lägenheter i marin miljö i Österskär.

Nu är det säljstart för de 19 lägenheter i de två radhuslängorna som ska stå klara för inflyttning nästa vinter. Husen är en modern tolkning av traditionella magasinsbyggnader, därav namnet – Magasinet. Husen byggs helt i trä med tak av plåt. Lägenheterna har stora öppna rum upp till taknock och stora ljusinsläpp från både tak och fasad.

Wiveca Frisell på Svenska Mäklarhuset i Åkersberga/Ljusterö har ansvar för försäljningen av de 19 lägenheterna:
– Det är verkligen kul att kunna erbjuda den här typen av boende. Läget med närheten till Österskärs marina i kombination med riktigt fina lägenheter med påkostat materialval och perfekta planlösningar med ljusinsläpp och rymd tror jag kommer att
tilltala många olika målgrupper. Vi tror att Magasinet framförallt passar boende i Österskär och Åkersberga som vill ha ett bekvämt och exklusivt boende och som vill bo nära vatten och naturen, säger Wiveca Frisell.

Det kommer att bli åtta stycken lägenheter i etage med tre rum på 97 kvm, åtta stycken lägenheter i markplan med fyra rum på 107 kvm och tre stycken gavellägenheter med fem rum på 117 kvm.

Tidigare på platsen fanns ett trädgårdsmästeri som startades på 50-talet och drevs fram till början av 2000-talet. Jens Deurell på Södergruppen är arkitekten bakom designen som ville skapa en känsla av växthus i kombination av en modern magasinsbyggnad i en skärgårdsidyll.

Priserna varierar från 3 995 000 kr till 5 380 000 kr beroende på storleken. Inflyttning beräknas till nästa vinter.

Mer om projektet hittar du på: www.magasinet19.se
Mer om lägenheterna och objektsbeskrivning hittar du på: www.smh.se/akersberga

Om Svenska Mäklarhuset
Svenska Mäklarhuset grundades 1990 med visionen att skapa ett mäklarföretag med kvalitet, vara nytänkande
och hela tiden ha fötterna på jorden. Idag består Svenska Mäklarhuset av 30 kontor på franchisebasis i
Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand.

Om Aspect Properties
Aspect Properties utvecklar exklusiva boenden för medvetna människor. Tillsammans med landets främsta arkitekter skapar vi hem som inte bara ser bra ut på bild, utan som är anpassade till det verkliga livet.

Presskontakt
Wiveca Frisell Svenska Mäklarhuset: +46707105252 wiveca.frisell@smh.se