Sociala engagemang

Vi på Svenska Mäklarhuset är ett stolt fadderföretag till SOS Barnbyar.

Ambition, kunskap och kreativitet är några av de värderingar vi på Svenska Mäklarhuset vill förknippas med. Under hösten 2009 kontaktade vi SOS Barnbyar, vilka sympatiserar med våra värderingar och genom vårt stöd gör vi nu skillnad för barn på flykt.

Ett långsiktigt projekt som gör skillnad direkt, tack för att ni är med oss!

Som nöjd kund till Svenska Mäklarhuset är du oerhört viktig för oss. När du, utifrån dina egna erfarenheter, sprider vårt namn vidare och rekommenderar våra tjänster till dina vänner och bekanta är du vår Ambassadör, vilket gör det möjligt för oss att fortsätta stödja SOS Barnbyar.

60 miljoner människor är på flykt och hälften av dem är barn. Nu riktar vi vår insats till Katastroffonden.
Tusentals barn är på flykt i Europa. Många flyr ensamma eller skiljs från sina föräldrar i kaoset som råder. SOS Barnbyar finns på plats för att hjälpa de här barnen. Men det pågår också många kriser i andra delar av världen som inte får lika mycket uppmärksamhet. SOS Barnbyar finns i 134 länder och kan snabbt sätta in insatser i kriser och katastrofer.

SOS Barnbyar i Sverige finansierar just nu insatser i Makedonien och Grekland där man sätter upp barnvänliga platser och återförenar barn, syskon och föräldrar som kommit ifrån varandra.

För de som förlorat allt ger SOS Barnbyar ett långsiktigt hem fyllt av kärlek och framtidstro.

Vill du också hjälpa till?
SMS:a SOS till 72970 eller använd SOS Barnbyars plusgiro 90 02 29-6 eller bankgiro 900-20 31.