Alla nyheter

Mikael Meyer blir ny vd på Svenska Mäklarhuset

Mikael Meyer tillträder nu som ny vd för Svenska Mäklarhuset. Mikael har en gedigen erfarenhet med närmare 25 år i fastighetsmäklarbranschen och 20 år som chef och ägare samt som vd.

– Det känns väldigt bra att Mikael har tagit över som vd. Vid sidan av sin gedigna erfarenhet av mäklarbranschen och att han framgångsrikt har drivit flertalet mäklarkontor i många år, har Mikael en unik känsla för att leda bolag, få människor med sig, prioritera och sätta fokus på rätt saker. Mikael kommer att fokusera på att driva försäljning på befintliga marknader men kommer även att driva utvecklingen av bolaget. Vid sidan av vd-rollen kommer Mikael även att äga ett antal kontor, vilket vi ser som mycket positivt, säger Niclas Spång, ordförande och medgrundare av Svenska Mäklarhuset.

Mikael har varit en del av Svenska Mäklarhuset sedan början av året och har på den tiden hunnit med att bilda sig en uppfattning om företaget och de förutsättningar som finns.

– När jag fick erbjudandet att bli vd för Svenska Mäklarhuset var det enkelt att tacka ja. Sammanhållningen och andan som finns i det här bolaget är unikt. Nu när jag har varit med ett antal månader som både konsult och franchisetagare och har jag träffat de flesta medarbetare inom kedjan. Jag kan konstatera att vi har ett otroligt bra gäng och vi har fantastiska möjligheter att ta bolaget till nästa nivå. Det ska bli otroligt kul och lärorikt att leda den här resan, säger Mikael Meyer vd Svenska Mäklarhuset.

Niclas Spång, ordförande och medgrundare i Svenska Mäklarhuset, kommer fortsätta att utveckla kedjan genom expansion av nya kontor och marknader men även driva affärsutveckling och utland.

Vill du veta mer, kontakta Mikael Meyer 070-818 14 83 mikael.meyer@smh.se eller Niclas Spång 070-838 45 92 niclas.spang@smh.se

 


Svenska Mäklarhuset är en fastighetsmäklarkedja på franchisebasis med 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. Varje år förmedlar kedjan närmare 4 000 bostäder. Svensk Nyproduktion ingår i koncernen och är en av de ledande företagen i Sverige inom förmedling av nyproducerade bostäder.