FORMULÄR LÅNEKOLL

I första fältet fyller du i kundens namn, följt av ditt eget namn. Detta för att mäklaren ska veta vem som tagit hand om ärendet.

 Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare kunden inom en arbetsdag.


VILLKOR

Svenska Mäklarhuset bjuder kunder via Lånekoll på en kostnadsfri värdering. Det gäller värderingar inför en kommande bostadsförsäljning men även skriftliga värderingar sk. bankvärderingar. Dock kan SMH-mäklare inte genomföra kostnadsfri värderingar utanför sitt geografiska område. Har en SMH-mäklare längre än 30 minuters resväg med bil, kan kunden komma att bli debiterad en kostnad.

Vi kan genomföra kostnadsfria värderingar i Stockholm, Uppsala, Ängelholm, Helsingborg, Kristianstad/Åhus, Halmstad idag (februari 2021).

OM SVENSKA MÄKLARHUSET
Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor över i Stockholm, Uppsala, Skåne, Halland, Spanien, Cypern, Turkiet och Thailand. Vårt mål är att du ska vara så nöjd med oss och din bostadsaffär så du vill rekommendera oss vidare. Oavsett om det handlar om att sälja eller köpa bostadsrätter, villor eller fritidshus. På Svenska Mäklarhuset brukar vi prata om ”klara papper och raka besked”. Med det menar vi att det bästa sättet att göra en bra affär, där alla inblandade känner sig nöjda, är att alltid informera köparen kring vilka rättigheter och skyldigheter som gäller. I en lyckad bostadsaffär ska både säljare och köpare känna sig trygga och nöjda, då finns det bara vinnare.