Värdera din bostad - få en lyxig hotellfrukost

När du sen gör en affär med oss bjuder vi dig och en person till på en hotellnatt. Skriv in dina uppgifter här nedan så kontaktar vi dig!


Till formuläret

Fri värdering

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig omgående.


Tack!

Vi kontaktar dig inom kort.

Hälsningar
Svenska Mäklarhuset


Villkor för erbjudandet

När vi kommer hem till dig för att värdera din bostad, tar vi samtidigt med oss en värdecheck som berättigar dig och en person till att äta en härlig hotellfrukost (värde 390 kr) på Nordic Choice Hotels.

Säljer du dessutom din bostad med oss, så bjuder vi dig och en person till på en hotellnatt (söndag-måndag) på Nordic Choice hotels. Du bestämmer själv var och när du vill utnyttja din hotellnatt. Gäller på dessa hotell: Clarion Hotel Sign (Stockholm), Clarion Hotel Gillet (Uppsala), Clarion Hotel & Congress Malmö Live (Malmö), Quality Hotel Friends (Solna), Quality Hotel Globe (Stockholm), Quality Hotel View (Malmö) och Clarion Grand (Helsingborg).

Erbjudandet gäller dig som inte redan har fått din bostad värderad av Svenska Mäklarhuset under 2017 eller 2018. Gäller endast privatbostäder och en frukostcheck per hushåll. Kan ej bytas mot kontanter eller kombineras med andra erbjudanden.  Erbjudandet gäller tom den 31/7 2018.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Ta mig tillbaka till erbjudandet