Alla nyheter

Fota nu – sälj i höst

Kommande försäljning – när du väntar på rätt läge

Som du säkert vet är det en stor fördel att köpa och sälja ungefär samtidigt. Vi arbetar därför mycket med Kommande försäljning, en metod som har visat sig fungera bra. Tjänsten innebär att vi gör klart flera förberedelser inför en försäljning som till exempel faktainsamling och fotografering. Sedan tjuvstartar vi marknadsföringen i utvalda kanaler. Genom att gå händelserna i förväg på detta sätt kan vi börja samla in intressenter i ett tidigt skede och testa marknaden. På så sätt är startsträckan betydligt kortare dagen du hittar din drömbostad och vill sälja.

Har din bostad balkong eller uteplats? Går du i säljtankar? Härligt! Då tycker vi att det är hög tid att fotografera din bostad nu inför en försäljning senare.

Stylingtips för uteplats och balkong

  • Många balkonger har ett rätt trist betonggolv. Vårt bästa tips är därför att lägga en trall i trä på balkongen för att få en varmare känsla. Trall hittar du hos de flesta stora byggvaruhus.
  • Blanda upp gröna växter, kryddor och blommande blommor – men tänk på att hålla dig till en färgskala.
  • Satsa på utemöbler som är anpassade efter storleken på din uteplats. Tänk även på att välja utemöbler i ett material som tål både regn, fukt och blåst.
  • Gör balkongen mer ombonad med textilier. Ett gäng kuddar och några härliga plädar gör en stor skillnad. Försök att hålla textilierna i samma färgskala för att få ett enhetligt intryck.
  • Ljus och belysning är det bästa sättet för att skapa en mysig känsla på balkongen. Ljuslyktor ger ett varmt sken – eller varför inte vira en ljusslinga runt balkongräcket?

Är du intresserad av kommande försäljning? Kontakta din lokala fastighetsmäklare HÄR.