Bolån

När du ska låna till att köpa en ny bostad eller förhandla om dina befintliga bolån, är det viktigt att få bra hjälp med bolånet. Många finner det omständligt, tidskrävande och kostsamt att teckna bolån. Svenska Mäklarhuset vill att du ska ha en bra upplevelse av ditt bostadsköp och väljer därför att samarbeta med Lånekoll Bolån.

Ansök om bolån här.

Genom samarbete med flera banker och endast en kreditupplysning skapar Lånekoll de bästa förutsättningarna för att snabbt och enkelt hitta ett bra bolån. Lånekoll hjälper dig hela vägen från lånelöfte till tillträde samt att förhandla om villkoren på dina befintliga bolån. Tjänsten är kostnadsfri och inga dolda avgifter förekommer.

Bra ränta       Snabbt besked       Personlig service

Oavsett om det ditt första bostadsköp eller inte så undrar du säkert hur mycket du får låna? Vi vet att det är mycket man ska hålla koll på. Amorteringsregler, ränteavdrag, skuldkvot osv. Lånekoll gör bostadsköpet enklare och genom Bolånekalkylatorn där du får reda på månadskostnaden och kan räkna på ditt bolån. Se hur mycket du kan låna

Har du frågor?
Kontakta Lånekoll direkt på telefon: 010-18 88 933 alternativt maila smh@lanekoll.se