Alla nyheter

Årets Rookie 2021

Kristoffer Pettersson på SMH i Hägersten/Liljeholmen är Årets Rookie

SMH – Svenska Mäklarhuset har nyligen utsett Kristoffer Pettersson till Årets Rookie 2021. 

Kristoffer har visat på ett enormt driv, engagemang och kundfokus. Hans stora arbetsinsats har verkligen varit imponerade då han hunnit med att gå på väldigt många kundmöten, avslutat många affärer och samtidigt varit en av de bästa på att tipsa kollegor på andra kontor, säger Mikael Meyer vd på Svenska Mäklarhuset.

Du är Årets Rookie på SMH – Svenska Mäklarhuset. Hur känns det?

Det känns helt fantastiskt så klart. Jag har fått en väldigt bra start här på kontoret. Jag har mina chefer och mina kollegor att tacka för allt stöd. Utan dem hade detta inte varit möjligt. Vi är ett riktigt bra gäng med bra stämning och sammanhållning, det har helt klart hjälpt till.

Vad har du gjort för att bli Årets Rookie? 

Jag är väldigt fokuserad och inställd på att göra bra ifrån mig, både att få in nya affärer men även att ta hand om mina kunder på ett bra sätt. Tidigt lade jag mycket fokus på intagsmötet och det var helt klart rätt beslut eftersom jag kom igång väldigt snabbt. Nu tänker jag långsiktigt för att få rekommendationer och återkommande kunder och det är något som driver mig. Jag lägger ner mycket engagemang i varje affär och tar mig tid till varje kund.

För mer information, kontakta Marknadschef Andreas Mühlich, andreas.muhlich@smh.se, 0734-42 46 32 eller Kristoffer Petterson kristoffer.pettersson@smh.se, 0733-29 31 52.

 

Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja i fastighetsmäklarbranschen med över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Skåne, Halland, Spanien, Turkiet, Cypern, Grekland, Kroatien och i Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom nyproduktion.