Huddinge

Mäklare Utsälje

Utsälje Utsälje [email protected] Svenska Mäklarhuset
Utsälje

Mäklare Utsälje

Utsälje är ett lugnt, barnvänligt sområde, nära till både natur och utbud av butiker och nöjen. Här finns framförallt villor, parhus och radhus men även bostadsrätter. Området är granne med villaområdena Snättringe och Segeltorp.

Det finns flera förskolor i Utsälje och Utsäljeskolan (F-6) står inför en renovering och utökning när man bygger för framtiden. Skolan blir en F-9 och får samtidigt en idrottshall. Andra grundskolor i området är Snättringeskolan (F-6) och Källbrinksskolan (F-9). I Utsälje är det nära till friluftsområden och naturreservat med motionsspår och vandringsleder. Fina Tranparken ligger precis vid Långsjöns vatten och Lekplatsen är avsedd för barn i olika åldrar. Den har temat ”den förhistoriska lekplatsen” och transporterar besökaren tillbaka till urtiden. Utrustningen och annat på lekplatsen är främst av trä och sand. Det finns klätternät i form av en pyramid, lekskulpturer, hoppkubbar, kompisgunga och klätterställningar. Det finns sandytor med dinosaurieskelett I ena delen av lekplatsen finns en konstgräsplan och gungor. Området Gömmaren med bär- och svampmarken ligger intill Utsälje. Källsjön Gömmaren ligger i naturreservatet och erbjuder klippbad. Närmaste sjö, med promenadavstånd, är den populära badsjön Långsjön.

Kommunikation

Det finns tre busslinjer, 710 och 703 som går på Häradsvägen samt 704 som går genom området. Med bussarna tar man sig enkelt till Fruängen och Skärholmen (T-bana röda linjen) eller Stuvsta och Huddinge C (pendeltåg). Det tar ca 13 minuter från Stuvsta C till Stockholm C.

Närservice

Från Utsälje är det nära till ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, med Herons City, IKEA och många stormarknader och kända varumärken. Det är också nära till Stuvsta Centrum, där det finns ett flertal butiker, pendeltåg och vårdcentral.

Huddinge

Mäklare Huddinge

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Huddinge redan idag.

E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 12545 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.