Fuengirola

Din svenska mäklare i Fuengirola
på Costa del Sol!

Vi kan hjälpa dig att hitta din drömbostad på Costa del Sol, kontakta mig.

Fyll i vart och vad du söker för något under meddelande, så kan vi hjälpa dig snabbare och bättre.


Välkommen till Svenska Mäklarhuset SMH Estate

Vi gläder oss mycket åt att kunna erbjuda svenskar och skandinaver en kvalitetstjänst med garanterad trygghet genom hela processen. Till Spanien tar vi med oss all vår kunskap, erfarenhet och processer som vi framgångsrikt byggt upp i Sverige under snart 30 år.

Som kund hos Svenska Mäklarhuset i Fuengirola får du trygghet genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design.

Du får en personlig mäklare som du hela tiden hjälper dig att hitta det du söker. Från första kontakten via mail eller telefon till den dagen du har lagfarten i din hand. All service får du på svenska. Mäklaren, byggnadsfirman, advokaten och banken pratar du med på ditt eget språk.

Oavsett om det är MálagaTorremolinos, BenalmádenaFuengirola, La Cala, MijasRiviera del Sol eller Calahonda så har vi vad du söker efter. Så låt oss hjälpa dig att hitta just din lägenhet eller ditt hus på Costa del Sol.

Funderar du på att köpa lägenhet eller villa på Costa del Sol?

Kontakta Svenska Mäklarhuset på Costa del Sol så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende. Drömmen om en bostad på Costa del Sol kan bli verklighet…