Marknadsföring Estate

Ingen bostad är den andra lik, vi bygger marknadsföringen efter din bostad och din marknad.

Ditt hem marknadsförs i flera olika kanaler

Vi har köparna till din bostad – redan nu. Till varje försäljning matchar vi effektivt ditt hem mot vårt stora spekulantregister.  Vi har alltid ett givet antal personer som vill köpa en bostad i ditt område. Dessa personer har vi en löpande dialog med och meddelar dem redan när du bestämt dig för att sälja.

Facebook, Instagram, Youtube, Tik Tok mm.

Din bostad marknadsförs några av de största bostadssajterna.
Svenska Mäklarhusets bobutiker finns i anslutning till attraktiva och intressanta bostadsområden. Vi marknadsför er bostad på bästa sätt b.la. Blocket, Hemnet, Boli, Boneo och självklart vår egna hemsida. Kom in och diskutera bostadsaffärer med en av våra skickliga fastighetsmäklare.

Bostadsbeskrivningen är tillsammans med vårt unika visningskoncept det spekulanter kan känna och komma ihåg.
För oss är det viktigt att din bostad blir ihågkommen. Vi skapar en säljande presentation som annonseras på webben och i tryckt bostads- beskrivning till visningen.

Vi arbetar framgångsrikt med lokal marknadsföring. Här kan du på ett unikt vis välja ut hur och var din bostad ska synas. Vår statistik visar att människor är benägna att flytta inom sitt närområde och med vår marknadsföring attraherar vi nya spekulanter till din visning. Vi har även stora skyltfönster i våra bobutiker – givetvis har din bostad en plats på lokala OCH angränsande bobutiker.

Vi på Svenska Mäklarhuset anlitar alltid proffsfotografer. Köparnas huvudfokus är bilderna och därför lägger vi extra vikt vid att skapa säljande och fina bilder. Tips och råd inför och under fotograferingen för att uppnå högsta slutpris.

Våra mäklare ger dig alltid tips och råd om hur du bäst inreder ditt hem med befintliga möbler. Vill du däremot anlita en av våra heminredare finns det ett antal olika tjänster vi kan erbjuda.

Jag vill sälja, kontakta mig