Alla nyheter

Svenska Mäklarhuset växer i Skåne. Charlotte Platoff ny franchisetagare i Kristianstad

Mäklarkedjan Svenska Mäklarhuset fortsätter sin expansion i Skåne. Nu tar Charlotte Platoff över som franchisetagare i Kristianstad. Tillsammans med Sandra Berntsson ska de båda arbeta som mäklare. 

  • Det är verkligen kul att vi nu öppnar upp vårt tredje kontor i Skåne. För några år sedan öppnade vi upp kontor i Ängelholm och Malmö och nu är det dags för Kristianstad. Vi är väldigt glada att det just är Charlotte som driver kontoret och att hon har fått med sig Sandra Berntsson som mäklare, våra värderingar stämmer väldigt bra överens säger Niclas Spång ordförande i Svenska Mäklarhuset.

Nu i början av maj öppnade kontoret på Spannmålsgatan 9 i Kristianstad. Från och med nu är både Charlotte och Sandra verksamma som mäklare för Svenska Mäklarhuset i hela Kristianstad kommun.

  • Det känns fantastiskt kul att driva eget kontor. Både Sandra och jag har arbetat som mäklare i Kristianstad och i Åhus i många år och vi vet vad som krävs för att kunderna ska bli nöjda. Nu kommer vi tillsammans erbjuda vår samlade erfarenhet och kunskap till alla som ska flytta och det ska bli otroligt kul, säger Charlotte Platoff.

Både Charlotte och Sandra har många lyckade försäljningar bakom sig och båda kan verkligen området, vad som är på gång i kommunen men också ett otroligt brett kontaktnät. Arbetssättet präglas av kundfokus, empati, noggrannhet och en nära och tät dialog med alla inblandade.

  • Vi är väldigt noga med att hålla alla parter i bostadsaffären informerade så att de vet vad som händer. Vi lämnar inget åt slumpen, vi är snabba med återkoppling och är duktiga på att kommunicera säger Charlotte.

Vill du veta mer, kontakta Charlotte Platoff, Svenska Mäklarhuset, 0708-38 41 96 charlotte.platoff@smh.se eller Andreas Mühlich, Marknadschef Svenska Mäklarhuset,
0734-42 46 32 andreas.muhlich@smh.se.

 


Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja inom fastighetsmäklarbranschen med över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom nyproducerade bostäder.