Alla nyheter

Svenska Mäklarhuset öppnar i Halmstad

Mäklarkedjan Svenska Mäklarhuset fortsätter sin expansion och öppnar nu i Halmstad med franchisetagarna Philip Bengtsson och Olivia Svensson.  

– Det är verkligen kul att vi öppnar vårt första kontor i Halland. Vi har under ett antal år expanderat i Skåne där vi finns i Ängelholm, Kristianstad och Helsingborg. Vi är väldigt stolta och glada över att det är just Philip och Olivia som öppnar det nya kontoret i Halmstad. Båda två har sina rötter i Halmstad. Philip har arbetat som framgångsrik mäklare i Stockholm under flera år. Olivia kommer från servicesektorn och kommer bland annat arbeta som mäklarassistent. Våra värderingar och samsynen på våra kunder stämmer väldigt bra överens, säger Mikael Meyer vd för Svenska Mäklarhuset.

 

Hur går tankarna som nya franchisetagare i Halmstad?

  • Det känns fantastiskt kul att få möjligheten att driva vårt eget kontor i en kedja som passar oss väldigt bra. Kedjan är lagom stor som gör att vi både kan påverka utvecklingen men också få det stöd vi behöver. Vi vill ha möjlighet att utveckla vår mäklartjänst för att våra kunder ska få det absolut bästa. Vi erbjuder en heltäckande mäklartjänst av högsta kvalitet med fokus på kunder, lojalitet och ärlighet. Just nu är det bara jag och Olivia men vi kommer att bli fler mäklare, säger Philip Bengtsson franchisetagare i Halmstad.

 

Vad är det som särskiljer er?

  • Både jag och Olivia kommer från Halmstad och har många upparbetade relationer här. Jag har många lyckade försäljningar bakom mig och vi jobbar ständigt för att varje enskild affär ska gå så bra och smidigt som möjligt. Olivias funktion som mäklarassistent är väldigt viktig för våra kunders helhetsupplevelse. Vårt arbetssätt präglas av kundfokus, empati, noggrannhet och en nära och tät dialog med alla inblandade i affären. Att vi själva trivs och mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna ge våra kunder det bästa av oss. I juni flyttar vi in i vår nya lokal på Köpmansgatan 10 mitt i stan.

 

Vill du veta mer, kontakta Philip Bengtsson, Svenska Mäklarhuset Halmstad 070-092 28 90 eller Andreas Mühlich, Marknadschef Svenska Mäklarhuset,
0734-42 46 32 andreas.muhlich@smh.se.

Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja inom fastighetsmäklarbranschen med över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Halmstad, Spanien, Cypern och Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom försäljning av nyproducerade bostäder.