Alla nyheter

Svenska Mäklarhuset är den mäklarkedja som växer mest i Stockholm

Enligt marknadsandelsstatistik från Booli har mäklarföretaget Svenska Mäklarhuset ökat sin marknadsandel från 4,1% i fiol till 5,3% i år. Det är en ökning med 23% och är därmed den mäklarkedja som ökar mest i Stockholm.

  • Det är väldigt kul såklart och ett kvitto på att de satsningar som vi har gjort den senaste tiden har gett effekt. Vi har satsat helhjärtat på vår försäljning, marknadsföring och rekrytering som har lett till framgångarna. Det i sin tur har lett till några nya kontor, men framförallt så har nästan alla lokala kontor och mäklare verkligen arbetat hårt. Vi har följt planen och i många fall överträffat målen på alla nivåer, säger Niclas Spång chef Svenska Mäklarhuset.

Ökningen i intäkter har ökat med 28% och ökningen i antal sålda bostäder har ökat med 32%.

  • Vi har blivit bättre på att ta hand om våra kunder. Vi har tränat mycket och infört nya system som hjälper mäklarna i vardagen. Dessutom så har vi lyckats rekrytera många bra mäklare och som har fått en bra start hos oss. Vi har också arbetat mycket med vår marknadsföring och har idag ett starkare koncept som många blir attraherade av, säger Niclas.

Vill du veta mer, kontakta Niclas Spång, chef Svenska Mäklarhuset, 070-838 45 92, niclas.spang@smh.se eller
Andreas Mühlich, marknadschef Svenska Mäklarhuset, 0734-42 46 32 andreas.muhlich@smh.se.

Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja inom fastighetsmäklarbranschen med 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Ängelholm, Spanien och Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom nyproducerade bostäder.