Alla nyheter

SMH – Svenska Mäklarhuset öppnar upp i Landskrona

Mäklarkedjan SMH – Svenska Mäklarhuset fortsätter sin expansion i Skåne, och
nu finns kedjan representerad i Ängelholm, Helsingborg, Kristianstad, Kivik, Malmö och nu även i Landskrona.

Det är fantastiskt kul att vi nu öppnar i Landskrona tillsammans med Malin Strid och hennes kollegor som är uppskattade mäklare i staden. Vi delar värderingar och inställning till hur ett framgångsrikt mäklarkontor ska drivas. Vi välkomnar dem varmt till SMH, säger Niclas Spång grundare till SMH – Svenska Mäklarhuset.

Vilka är ni som kommer arbeta på SMH i Landskrona?

Malin Strid, Louise Tygård, Sophie Wennerberg, Susanne Durgaram. Vi har varit aktiva som mäklare i Landskrona sedan 2015 och alla har dessutom en anknytning till kommunen. Vi är väldigt glada över att få vara verksamma i en kommun med så mycket framåtanda, säger Malin Strid. Vi har alla en bred erfarenhet av mäkleri och har förmedlat både begagnande bostäder och nyproduktionsprojekt. Vissa av oss har tidigare arbetat i Malmö och Helsingborg men brinner för kommunen som vi själva är uppväxta i. Malin Strid, som är franchisetagare, firar dessutom 10 år som mäklare i år.

Hur kommer det sig att ni valde att starta igång nu?

Anledningen till att vi startade upp från allra första början var att vi fick ett uppdrag att sälja ett nyproduktionsprojekt. Sedan dess har projekten blivit fler och Landskrona som kommun har haft en helt otroligt fin utveckling. Vi tycker att det har varit väldigt kul att få sälja in staden som vi själva är uppväxta i och till kunder som inte har samma anknytning som vi. Idag är vi totalt fyra mäklare på kontoret alla med bred erfarenhet av såväl begagnade bostäder som nyproduktion. Att bli en del av SMH och även Svensk Nyproduktion gör att vi får en annan helhet i vår tjänst och bättre kan bidra och göra skillnad för kunderna i denna expansiva kommun.

Varför blev det franchise och SMH – Svenska Mäklarhuset?

Vi har under många år haft ett gott öga till SMH och imponerats av deras framtoning och engagemang. Något som vi själva identifierar oss med – och vi gillade även den nya uppdaterade profilen och logotypen. SMH har framgångsrika grannkontor med erkänt duktiga kollegor vilket också bidrog. Vi är ju därtill verksamma i en kommun där det byggs och planeras för otroligt mycket nyproduktion och genom att kunna komplettera med ett partnerskap i SNP så kan vi nu på ett än mer professionellt sätt arbeta med hela marknaden.

Vad ser ni som den största utmaningen för att lyckas som mäklare i Landskrona?

Det är tuff konkurrens om uppdragen i staden men vi hoppas och tror att både vårt engagemang, vår lokala anknytning och vårt tilltalande koncept kommer att uppskattas och efterfrågas. Vi är övertygade om att de flesta känner igen oss i vår nya kostym!

Till sist, varför ska man anlita SMH Landskrona?

Vi har engagemanget, tiden och viljan att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en så lyckad affär som möjligt. Kunderna är i trygga händer hos oss och vi är inte nöjda förrän våra kunder är det!

__________________

Vill du veta mer, kontakta Malin Strid, 0708- 96 22 96 malin.strid@smh.se
eller Niclas Spång, ordförande SMH, 0708-38 45 92 niclas.spang@smh.se  

SMH – Svenska Mäklarhuset är en fastighetsmäklarkedja på franchisebasis med över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Skåne, Halland, Västerås, Spanien, Grekland, Turkiet, Cypern, Kroatien och Thailand. Företaget grundades 1990 och står för kvalitet och personligt engagemang. Inom koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av landets ledande aktörer inom försäljning av nyproducerade bostäder.