Alla nyheter

SMH – Svenska Mäklarhuset öppnar nytt kontor i Tyresö.

Mäklarkedjan SMH – Svenska Mäklarhuset fortsätter sin expansion och öppnar nytt kontor i Tyresö i Stockholm med Isabelle Björkstrand i spetsen.

– Det är fantastiskt kul att vi nu direkt efter öppningen av Haninge även öppnar i Tyresö tillsammans med Isabelle Björkstrand som redan är en mycket framgångsrik fastighetsmäklare i området. Vi delar syn på vad som skapar ett framgångsrikt mäklarkontor och hur man bygger relationer och får återkommande kunder. Vi välkomnar Isabelle varmt till SMH, säger Niclas Spång ordförande i SMH – Svenska Mäklarhuset.

Berätta lite om dig själv. 

Jag började som mäklare i augusti 2017 i Solna. Sedan våren 2018 har jag arbetat som mäklare och kontorschef i Tyresö där jag verkligen trivs. Jag har de senaste åren varit en av de mest anlitade mäklarna i området och har haft många nöjda kunder. Dessutom har jag jobbat med nyproduktion och ansvarat för hela processen från projektstart till tillträde.

Vad fick dig att ta steget att bli franchisetagare?

Efter flera framgångsrika år bakom mig, kände jag att det var dags att ta nästa steg.

Vad ser du för fördelar att tillhöra SMH – Svenska Mäklarhuset?

Som jag ser det har SMH en genuin och trevlig ledning med bra grundvärderingar. På senare år har kedjan expanderat mycket och jag får på så sätt många bra kollegor. Sen ser jag en stor fördel att Svensk Nyproduktion ingår i samma koncern som SMH. De kan generera många tips till oss mäklare på successionssidan och att vi kommer i kontakt med många kunder i ett tidigt skede. Sedan är det också kul att jobba i ett bolag som min pappa Lars Björkstrand varit med och grundat.

Var har du kontoret idag?
Jag har precis renoverat mitt fantastiska kontor på Alléplan 7 i centrala Trollbäcken med ett magiskt skyltläge. Nu är det bara sista inredningen som ska komma på plats, sen väntas en invigning av lokalen i augusti för kunderna och samarbetspartners!

Vad är dina planer och mål de närmaste åren? 

Att bli marknadsledande i Tyresö.

Till sist, varför ska man anlita dig?

Då får du en engagerad, trevlig och målinriktad mäklare.

__________________

Vill du veta mer, kontakta Isabelle Björkstrand 0700-76 88 19, isabelle.bjorkstrand@smh.se eller Niclas Spång, grundare/ordförande SMH, 0708-38 45 92 niclas.spang@smh.se

 

SMH – Svenska Mäklarhuset är en fastighetsmäklarkedja på franchisebasis med över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Skåne, Halland, Västerås, Spanien, Grekland, Portugal, Turkiet, Cypern, Kroatien och Thailand. Företaget grundades 1990 och står för kvalitet och personligt engagemang. Inom koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av landets ledande aktörer inom försäljning av nyproducerade bostäder.