Alla nyheter

SMH – Svenska Mäklarhuset öppnar nytt kontor i Haninge.

Mäklarkedjan SMH – Svenska Mäklarhuset fortsätter sin expansion och öppnar nytt kontor i Haninge i Stockholm.  

Det är fantastiskt kul att vi nu öppnar i Haninge tillsammans med Jennifer och Mikaela Hertzman som har gedigen bakgrund att mäkla bostäder i området. Vi delar värderingar och inställning till hur ett framgångsrikt mäklarkontor ska drivas. Vi välkomnar dem varmt till SMH, säger Niclas Spång grundare till SMH – Svenska Mäklarhuset.

Berätta om vilka ni är som driver SMH i Haninge?

Vi är två glada, målmedvetna och drivna tjejer med mycket energi som älskar det dagliga mötet med olika typer av människor. Vi är syskon och bästa vänner som aldrig har långt till skratt. Vi är födda och uppväxta i Haninge och har båda en lång erfarenhet inom försäljning innan vår tid som mäklare.

Mikaela: Jag har jobbat som mäklare i Haninge i 10 år och genom åren fått flera fina utmärkelser på Hittamäklare. 2021 vann jag priset högst omsättning i Stockholm hos min tidigare arbetsgivare. Jag har även medverkat i podden Sverige bästa mäklare.

Jennifer: Jag har jobbat som mäklare i Haninge i tre år och har även jag fått flera utmärkelser som bland annat flest rekommendationer, högst försäljningsvärde och flest försäljningar.

Vad fick er att ta steget att bli franchisetagare?

Efter flera framgångsrika år bakom oss kände vi att det var dags för oss att ta nästa steg. Vi har alltid drömt om att bygga bolag och göra den resan tillsammans. Under våra år som mäklare har vi haft många idéer och visioner om hur man kan utveckla verksamheten och skapa mervärde för kunderna. Nu har vi chansen att genomföra det på riktigt.

Vad ser ni för fördelar att tillhöra SMH – Svenska Mäklarhuset?

För oss var SMH det självklara valet eftersom det är en aktör som har samma värderingar och motto som vi själva – att alltid måna om kunderna men också personalen. De är moderna och ligger i framkant i branschen.

Vad är era planer och era mål de närmaste åren? 

Vår ambition är att vi ska fortsätta vara två av de mest anlitade mäklarna i Haninge, fortsätta ta hand om våra kunder och bygga ett starkt och långsiktigt team. Något som vi värdesätter högt är att skapa en arbetsmiljö där de anställda har kul, får de verktyg de behöver för att uppnå sina mål samt bra ledarskap där de anställda känner sig sedda och värdefulla.

Till sist, varför ska man anlita er?

Vi utgår alltid från oss själva och förmedlar ditt hem som att det vore vårt eget hem och sätter ett värde i att göra det lilla extra. Vårt engagemang har lett till otaliga rekord och vår gedigna erfarenhet gör att vi har varit med om och lärt oss hantera olika utmaningar och svängningar på marknaden. Vi brinner för att överträffa våra kunders förväntningar och lämnar inget åt slumpen. En annan stor fördel är att vi är uppvuxna och bosatta i Haninge sedan 30 år tillbaka vilket innebär att vi har ett stort nätverk och en lokalkännedom man inte kan läsa sig till.

__________________

 

Vill du veta mer, kontakta Mikaela Hertzman, 0709-59 56 43 [email protected]
Jennifer Hertzman,  0709-59 56 42 [email protected] eller Niclas Spång, grundare/ordförande SMH, 0708-38 45 92 [email protected]

 

SMH – Svenska Mäklarhuset är en fastighetsmäklarkedja på franchisebasis med över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Skåne, Halland, Västerås, Spanien, Grekland, Portugal, Turkiet, Cypern, Kroatien och Thailand. Företaget grundades 1990 och står för kvalitet och personligt engagemang. Inom koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av landets ledande aktörer inom försäljning av nyproducerade bostäder.