Alla nyheter

Sanna Pickelner och Lena Granath tar över Svenska Mäklarhuset i Johanneshov

Sanna Pickelner, fastighetsmäklare och Lena Granath, koordinator kommer närmast från Svensk Fastighetsförmedling. Nu tar de över som franchisetagare för Svenska Mäklarhuset i Johanneshov.

– Det känns fantastiskt kul att driva vårt eget kontor. Både Lena och jag har verkat i området i många år och vi vet vad som krävs för att kunderna ska bli nöjda. Nu är vårt nästa steg att ta det här kontoret till nya höjder och det ska bli otroligt kul, säger Sanna Pickelner.

Sanna är den mäklare som har sålt flest bostäder i området under de senaste åren. Tillsammans med Lena har de tagit hand om kunderna i samband med bostadsaffärerna och bildat ett radarpar. Några av framgångarna är att ha ett arbetssätt som präglas av kundfokus, empati, noggrannhet och kommunikation.

– Vi är väldigt noga med att hålla alla inblandade parter informerade så att de vet vad som händer. Vi lämnar inget åt slumpen, utan vi är snabba med återkoppling och är duktiga på att kommunicera säger Lena Granath.

Johanneshov och Hammarbyhöjden är områden med många unga människor och ganska många små lägenheter där omsättningshastigheten är relativt stor. Det ställer krav på oss som mäklare att vi kan områdena väldigt bra och att vi vet vad våra kunder efterfrågar.

– Redan nu stärker vi upp med ytterligare en mäklare, Alexandra Mokos som närmast kommer från Notar. Alexandra har samma filosofi som oss och med Alexandras hjälp kan vi ta hand om ännu fler kunder som ska flytta vilket är en klar fördel för oss och för våra kunder.

 

Vill du veta mer, kontakta Sanna Pickelner, Svenska Mäklarhuset, 070-787 94 50 sanna.pickelner@smh.se eller Andreas Mühlich, Marknadschef Svenska Mäklarhuset,
0734-42 46 32 andreas.muhlich@smh.se.

 


Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja inom fastighetsmäklarbranschen med 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Ängelholm, Spanien och Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom förmedling av nyproducerade bostäder.