Huddinge

Mäklare Trångsund - Fållan

Trångsund - Fållan Trångsund - Fållan [email protected] Svenska Mäklarhuset
Trångsund - Fållan

Mäklare Trångsund - Fållan

- FÅLLAN -
Mellan Trångsund och Farsta ligger idylliska villaområdet Fållan vid vackra sjön Magelungen. Området har både äldre och nybyggda villor. Hela området präglas av en härlig sjökontakt med Magelungen som ständigt är närvarande i Fållans alla delar och är en omtyckt badsjö sommartid såväl som skridskobana och skidspår vintertid. Området har en historisk anknytning till Carl Michael Bellman vilket uppmärksammas av Bellmansstiftelsen som har ett årligt evenemang i Fållan. Barnen i Fållan går i skola i Trångsund och skolbuss finns för årskurs 1, 2 och 3 till Trångsundsskolan och till Edboskolan. Denna fastighet ligger mycket bra i området här finns även en gräsplan och grillplats där de boende arrangerar olika tillställningar under året.

- TRÅNGSUND -
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. I Trångsunds C finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, apotek, vårdcentral mm. Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till T-centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde. I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små. Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Kommunikation

Från denna villa tar det ca 10 minuter att gå till Trångsunds centrum och pendeltågstation. Till Farsta Strand tar det ca 18 minuter att gå och här finns både pendeltåg och tunnelbana. Till bussen vid Magelungsvägen tar det ca 5 minuter att gå. Restiden till Stockholm C är ca 10-12 minuter med bil (ej rusningstrafik) och ca 15-20 minuter med pendeltåg.

Farsta/Trångsund/Skogås

Mäklare Farsta/Trångsund/Skogås

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Farsta/Trångsund/Skogås redan idag.

Ring 08-30 60 09 E-post [email protected]

Pepparvägen 9B, 12356 Farsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.