Malmö

Mäklare Västra Hamnen

Västra Hamnen Västra Hamnen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Västra Hamnen

Mäklare Västra Hamnen

Västra hamnen är en konstgjord ö och ett delområde och bostads-, industri- och utbildningsområde belägen i stadsdelen Centrum i stadsområdet Norr i Malmö. Hela området består av utfyllnader i havet norr om den ursprungliga strandlinjen.

Kommunikation

I Malmö finns det miltals bra och säkra gång- och cykelbanor.
I Västra Hamnen finns över åtta kilometer cykelvägar. Måste du ändå ta bilen finns bilpool.

Närservice

I dag finns sju kommunala förskolor och två kommunala grundskolor i Västra Hamnen. Samtliga har närhet till hav, strand, grönområden och lekplatser. Malmö Universitet ligger också här.

Övrigt

År 2001 hölls Bomässan Bo01 i Västra Hamnen, vilket innebar startskottet för den nya stadsdelen. Många olika arkitekter var med och skapade en mångfald i arkitekturen som man sällan ser i nybyggda kvarter. En liten hamn för fritidsbåtar byggdes också.
Många av stadens entreprenörer har valt att etablera sig i Västra Hamnen. Närheten till Malmö Universitet ger bra rekryteringsunderlag för tillväxtföretag och främjar samarbeten mellan forskning och näringsliv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.