Helsingborg

Mäklare Planteringen

Planteringen Planteringen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Planteringen

Mäklare Planteringen

Planteringen är belägen något söder om Helsingborgs centrumbebyggelse, invid hamnområdet. Området har fått sitt namn av de stora tallplanteringar från 1800-talets början som skulle binda flygsanden i området. Det består av en blandad bebyggelse med flerbostadshus, villor, radhus och affärslokaler. Runt omkring finns industrier och transportleder men i bostadsområdet finns flera grönområden. Triangelskogen i norr och Tallskogen i söder är rester av den gamla tallplanteringen. I den norra delen av området finns ett litet centrum med livsmedelsaffär och vårdcentral. På Planteringen finns en rad olika förskolor, tex. Nallens förskola, Nyponrosens förskola, Pinjens förskola, Rosenknoppens förskola, Tallkottens förskola och Viktoria förskola.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Planteringen? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Planteringen för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Planteringen nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.