Solna

Mäklare Jungfrudansen

Jungfrudansen Jungfrudansen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Jungfrudansen

Mäklare Jungfrudansen

Välkommen till ljuva Jungfrudansen. Svenska Mäklarhuset i Solna är med sin lokalkännedom det självklara valet av fastighetsmäklare i området. Mäklarna i Jungfrudansen har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna. Egenskaper som gör oss till det självklara valet av fastighetsmäklare.

Jungfrudansen har flertalet omtyckta adresser där vi förmedlat drömboenden i årtionden. Under åren har Svenska Mäklarhusets mäklare utvecklat en expertis kring området och med gediget arbete har vi genom rekommendationer blivit den självklara fastighetsmäklaren i Jungfrudansen. Kika på våra kommande försäljningar i Jungfrudansen och låt drömmarna om nästa drömboende blomstra. Vi mäklare tror att någon av våra kommande bostäder kan falla just dig i smaken. Kika gärna igenom våra andra bostadsområden och våra mäklare i Solna.

Kommunikation

Med bil kommer du snabbt ut på E4:an och det tar ca 5 min till Stockholm city via Pampaslänken. Kommunalt tar det ca 7 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan med Tunnelbana (station Västra skogen har två linjer och tät trafik mot T-centralen). Tunnelbanan finns inom gångavstånd, både Västra skogen och Huvudsta. Solnas närtrafik (buss) nås ute på Huvudstagatan. Väljer du att cykla eller gå så finns det gång- och cykelstråk längs vattnet som sträcker sig från Sundbyberg, via Huvudsta, ända in till city.

Närservice

Inom enbart 5 minuters promenad nås flera grönområden, fridfulla promenadstråk bland annat längs Ulvsundasjön, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand. För den träningsglada finns ett fräscht gym bara ett fåtal minuter bort.

Nyligen renoverade Huvudsta Centrum nås på kort promenadavstånd. Här finns mycket god närservice i form av matvaruaffär, apotek och tunnelbana. Vid närliggande Huvudsta Torg finns här även goda serviceutbud.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.