Lidingö

Mäklare Hersby

Hersby Hersby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hersby

Mäklare Hersby

Hersby är ett centralt beläget område på Lidingö som består av både äldre villor samt flerfamiljshus från 40-, 50- och 60-talet. Här bor du centralt med gångavstånd till Lidingö Centrum samtidigt som du har nära till vackra promenadstråk runt Kyrkviken, Långängens naturreservat och Grönsta naturområde.

Kommunikation

Från Hersby tar du dig enkelt med bil eller buss. Flertalet busslinjer trafikerar området och på bara några minuter tar du dig till Lidingö Centrum. Direktbuss till Ropsten tar ca 12 minuter. Från Ropsten finns sedan anslutning med tunnelbana eller buss till Stockholm med omnejd. Med bil tar du dig enkelt från Hersby över Lidingöbron och vidare till Stockholm. Norra Länken underlättar trafiken och på ca 15 minuter når du de stora motorlederna både norr- och söderut. För dig som vill cykla eller gå så finns det utmärkta gång- och cykelbanor som tar dig runt ön eller till Ropsten.

Närservice

I Lidingö Centrum hittar du ett stort utbud av butiker, en välsorterad mataffär, systembolag och flera delikatessbutiker samt trevlig torghandel. Här finns förutom ett 40-tal butiker som bland annat erbjuder mode, sportutrustning, inredning, blommor och elektronik också apotek och annan nödvändig närservice samt flertalet restauranger och ett konditori. Gott om fri parkering med p-skiva både ute och inne. Gillar du att träna så finns det gott om möjligheter. Friskis & Svettis ligger några minuter bort, i Lidingö Centrum hittar du Minutus motionsanläggning och en cykeltur eller promenad bort hittar du en av Nordens största SATS anläggningar. Ett stenkast bort hittar du också Lidingövallen och Lidingö Tennishall. Möjligheterna är många.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.