Helsingborg

Mäklare Maria Park

Maria Park Maria Park [email protected] Svenska Mäklarhuset
Maria Park

Mäklare Maria Park

Maria Park är ett före detta sjukhusområde i stadsdelen Mariastaden i norra Helsingborg. Sjukhuset hette förr Sankta Maria sjukhus och invigdes 1927 och avvecklades på 1990-talet. I samband med avvecklingen bytte området namn till Maria Park och byggnaderna innehåller nu bostäder, kontorslokaler och ett antal skolor. I Maria Park finns kiosk, pizzeria samt den kommunala Maria Parkskolan. I utkanten av området ligger vårdboendet Kungshult. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Vid tågstationen Maria stannar både de tåg som ska söderut mot Malmö och de som ska norrut mot Ängelholm och Förslöv.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Maria Park? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Maria Park för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Maria Park nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.