Nacka

Mäklare Saltsjöbaden

Saltsjöbaden Saltsjöbaden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Saltsjöbaden

Mäklare Saltsjöbaden

Här bor man centralt vid Saltsjöbadens Centrum med service, goda kommunikationer samt närhet till grönområden. Här finns även en golfbana, tennishall, simhall, ishall, promenadslingor och ett flertal badsjöar. För den kulturellt intresserade finns ett stort utbud av utställningar, konserter och föredrag att välja mellan. Dessa äger ofta rum i Uppenbarelsekyrkan, på Vår Gård eller i Grünewaldvillan.

Kommunikation

Till Saltsjöbaden tar du dig med Saltsjöbanan som tar 25 minuter från Slussen. Närmaste station heter Tippen station och därifrån tar det bara ett par minuter att gå till Saltsjöbadens centrum. Tågen går med 20-minuters trafik.

Närservice

Saltsjöbaden centrum erbjuder livsmedelsaffärer, diverse butiker, apotek, systembolag, bibliotek, bank, tandvård, post samt restauranger och gym. Här finns även vårdcentral.

Fritid:
I Nacka finns det gott om orörd natur. Här finns åtta naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vattnet bidrar till mängder av aktiviteter som bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. När sjöarna i närområdet fryser under vintern plogas skridskobanor på isen. Föredrar man åka utför har Saltsjöbaden en egen slalombacke med lift och inte så långt bort ligger Hammarbybacken. Vill man åka längdskidor finns Nackareservatet med fina skidspår. Som kurisa finns också en rodelbana.

Är man istället road av shopping så är Saltsjöbaden perfekt beläget nära två stora handelsområden; Nacka Forum som efter ombyggnaden 2008 nu har 150 butiker och restauranger och är en modern mötesplats med shopping som huvudingrediens. Det breda utbudet i Sickla Köpkvarter bjuder bland annat på restauranger, caféer, inredningsstråk, systembolag, livsmedelsbutiker, apotek samt vårdcentral. Här finns ca 150 butiker, S.A.T.S Gym, biografen Filmstaden Sickla och Dieselverkstaden med bibliotek, konsthall, teater, konserter, restaurang, café och klätterverkstad som erbjuder stimulans för kropp och själ. Imperial Lanes med bowling och servering har flyttat in i fräscha lokaler.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.