Sundbyberg

Mäklare Brotorp

Brotorp Brotorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Brotorp

Mäklare Brotorp

Här bor du bara ca 10 minuter från city och har ett rikt fritidsutbud med närhet till Igelbäckens naturreservat, hundklubbar och mycket mer.
I Järvastaden bor ni nära stadens puls men granne med underbara naturområden. Inom en snar framtid kommer Järvastaden att vara en av Stockholms största stadsdelar med sina ca 4 500 lägenheter. Mycket barnvänligt område med flertalet dagis, förskolor och skola.
Med kort promenadavstånd från lägenheten har man byggt upp en stor äventyrslekpark för de små som är döpt efter och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka och umgås. I området finns också två matbutiker, restauranger, gym (Puls och träning) samt en basketplan som på vintern blir en isrink.

Lägenheten finns i ett underbart läge med närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är ett populärt utflyktsmål som erbjuder fårhage, marknader, café m.m. Solna C och Kista C nås enkelt via bil eller buss. Alternativt via promenad/cykel om ca 5 km till de båda.

Områden runt omkring Järvastaden som t.ex Frösunda, Ulriksdal, Ritorp och Ursvik är i dag under ständig bebyggelse vilket innebär att Järvastaden i framtiden kommer att betraktas som en central och om möjligt ännu mer attraktiv stadsdel i Solna.

I närheten ligger också Ursviks motionsanläggning med löp- och skidspår med olika längd och några av spåren är även upplysta. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfintresserade ligger Ulriksdals golfklubb på bekvämt gångavstånd.

BARNOMSORG
Kommunala förskolor i området:
- Fridensborgs förskola
- Fröets förskola
- Gläntans förskola

ARENASTADEN MED MALL OF SCANDINAVIA
Sveriges nya nationalarena är på plats och invigdes under hösten 2012. I anslutning till denna byggs en hel Arenastad och allt detta på kort och bekvämt avstånd. Arenastaden blir Nordens främsta destination för evenemang, shopping, arbete, boende och rekreation. En helt ny och unik stadsdel med bland annat Sveriges nya nationalarena för fotboll och andra evenemang, ett av Skandinaviens största shoppingcenter med Nordens största SF-biograf, Stockholms högsta hotell och omkring 10 000 arbetsplatser och 2 000 bostäder tar sin plats i Solna. Runt om i Solna byggs det en hel del vilket skapar arbetstillfällen och behov av att köpa bostäder. Detta kombinerat med den låga kommunalskatten gör att Solna i framtiden kommer att få en ännu starkare plats i Stockholmsområdets hjärta.

Kommunikation

Kommunalt tar ni Er enklast till stan med en rask promenad på ca 10 min till Ulriksdal station där det finns pendeltåg (10 min till city). Buss 505 går från parallellgatan Fridensborgsvägen och tar er bland annat till Solna C och tunnelbana. Här går även buss 540 som tar er lätt och smidigt till pendeln (ca 10 min till city), Bergshamra, (T-bana) och Universitetet där T-banans röda linje ansluter mot stan (ca 14 min) åt ena hållet och Hallonbergen med blå linjens T-bana (ca 7 min) åt andra hållet.

För dig med bil så tar du dig snabbt och enkelt ut på E18, E20 och E4.

Närservice

ICA-nära nås på ca 200 meters avstånd. I området finns även Hemköp i Bagartorp. Finns även Stora Coop vid Sundby Park.

Parkering

Solna stads boendeparkering till en kostnad av 300 kr/mån alternativt 750 kr/kvartal. Mer info finns på www.solna.se

Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post [email protected]

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.