Upplands-Bro

Mäklare Håbo-Tibble/Kyrkbyn

Håbo-Tibble/<wbr>Kyrkbyn Håbo-Tibble/Kyrkbyn [email protected] Svenska Mäklarhuset
Håbo-Tibble/Kyrkbyn

Mäklare Håbo-Tibble/Kyrkbyn

Är du på jakt efter en mäklare i Håbo-Tibble? Då är Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro rätt mäklarbyrå för dig! Håbo-Tibble ligger oss varmt om hjärtat och våra mäklare kan Håbo-Tibble som sin egen innerficka. Vi har koll på priserna i området och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris på din försäljning. Vi är lokala fastighetsmäklare som själva valt att bo i området, hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Övrigt

I Håbo-Tibble har ett rikt utbud av aktiviteter där finns en aktiv idrottsförening som erbjuder fotboll med mera. Du har knappt 4 km till Mälarbad vid Vallbyvik, har man båt kan man åka över till vackra Sigtuna på bara några minuter. Flera golfklubbar och ridskolor finns i närheten.
Håbo-Tibble förskola ligger på Gråbovägen 8 och vänder sig till barn mellan 1-5 år.
I charmiga Tjustaskolan går förskoleklassen samt klass 1-5, det finns även fritidsverksamhet. Skolan ligger på en tomt med anor från början av 1800-talet. Den allra yngsta skolbyggnaden byggdes till 1996 med en stor fin gymnastiksal.
Det är endast 3 mil till Arlanda och 4,5 mil in till Stockholm, nära till busshållplats som tar dig till Kungsängen station.Håbo Tibble Kyrkby är ett mycket spännande och unikt bostadsområde. Området är från 1200-talet och nyare bebyggelse har tillkommit under flera perioder: 1978-79 och 1989-1990 och senare delen av 1990. Samtliga hus har ett eget personligt uttryck och huvuddelen är ritade av arkitekt Sven-Olof Nyberg. Husen är visuellt mycket vackra och unika.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.