Upplands-Bro

Håbo-Tibble/Kyrkbyn

Upplands-Bro - Håbo-Tibble/Kyrkbyn

Håbo Tibble Kyrkby är ett mycket spännande och unikt bostadsområde. Området är från 1200-talet och nyare bebyggelse har tillkommit under flera perioder: 1978-79 och 1989-1990 och senare delen av 1990. Syftet har varit att ha alla generationer i byn för en trevligare miljö. Samtliga hus har ett eget personligt uttryck och huvuddelen är ritade av arkitekt Sven-Olof Nyberg. Husen är visuellt mycket vackra och unika. Håbo Tibble Kyrkby har under de senaste åren genomgått ett generationsskifte, och fler som är växt upp här har återvänt och vill nu ge sina egna barn samma uppväxt med Bullerbykänsla.

Övrigt

I Håbo-Tibble har ett rikt utbud av aktiviteter där finns en aktiv idrottsförening som erbjuder fotboll med mera. Du har knappt 4 km till Mälarbad (kommunalt bad Vallbyvik), har man båt kan man åka över till vackra Sigtuna på bara några minuter. Flera golfklubbar och ridskolor finns i närheten.
Håbo-Tibble förskola ligger på Gråbovägen 8 och vänder sig till barn mellan 1-5 år.
I charmiga Tjustaskolan går förskoleklassen samt klass 1-5, det finns även fritidsverksamhet. Skolan ligger på en tomt med anor från början av 1800-talet. Den allra yngsta skolbyggnaden byggdes till 1996 med en stor fin gymnastiksal.
Det är endast 3 mil till Arlanda och 4,5 mil in till Stockholm, nära till busshållplats som tar dig till Kungsängen station.

Upplands-Bro

Mäklare i Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.