Uppsala

Mäklare Eklundshov

Eklundshov Eklundshov [email protected] Svenska Mäklarhuset
Eklundshov

Mäklare Eklundshov

Eklundshovsvägen bjuder in till ett nytt drömläge för bostadsrätter med gångavstånd till Uppsalas stadsliv där det finns ett stort utbud av kultur och nöjen. I direkt anslutning, i historiska kvarter, ligger dessutom Uppsala universitet, Polacksbacken, Ångströmlaboratoriet och Campus 1477 som erbjuder allt ifrån klättervägg, lagidrotter till gym och ledarledda träningspass.

Kommunikationerna kring Eklundshov är goda och du tar dig lätt från lägenheten till olika destinationer. Flera busslinjer trafikerar både Sjukhusvägen och Dag Hammarskjölds Väg som bara ligger några minuters promenadväg bort. Det finns även fina promenad- och cykelvägar längs med Fyrisån in till centrum.

I närområdet kring Eklundshov hittar du även mindre livsbutiker, pizzeria, caféerna Gula Villan och Fågelsången samt restaurang Sven Dufva. Både Ica Nära och Willys finns inom två kilometer från bostäderna som också ligger nära den nya stadsdelen Rosendal där det finns en mix av bostäder, handel och service.

Uppsala

Mäklare Uppsala

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Uppsala redan idag.

Ring 4618222330 E-post [email protected]

Ringgatan 22, 75217 Uppsala

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.