Nacka

Mäklare Boo Gård

Boo Gård Boo Gård [email protected] Svenska Mäklarhuset
Boo Gård

Mäklare Boo Gård

I attraktiva Boo Gård bor man i underbar natur endast 15-20 minuter från stan. Boo Gård ligger i sydöstra delen av Boo-ön vilket gör att man är omgiven av vatten från två håll. På 5-15 minuters promenad kommer man till Boobadet som har en barnvänlig strand med lekplats, bryggor och klippor för de som önskar avskildhet. Under sommarkvällarna arrangeras här flera olika aktiviteter, allt från motionsträning på gräsmattan till squaredans på den fina dansbanan. Här anordnas även ett mycket populärt och uppskattat midsommarfirande med dans och lekar för stora och små. In mot Baggensstäket har Boo båtklubb sina bryggor och vid ångbåtsbryggan anländer Waxholmsbåten från Nybrokajen i stan och härifrån kan man även ta sig vidare ut i skärgården. På andra sidan kullen från havet sett, nedanför Boo Kapell ligger Boovallen där fotbollsföreningen Boo FF har sitt tillhåll. Under somrarna anordnas jolle- och seglarskola för barn och ungdomar vid Mjölkudden. Under vinterhalvåret finns skid- och pulkabacken Fregattbacken som är mycket uppskattad av barn och ungdomar. För skridskoåkare plogas spår på Bagarsjön ca 10-15 minuters promenad från Boo Gård.

Nacka är en av Stockholmsregionens mest attraktiva tillväxtkommuner med kraftig befolkningsökning och ett aktivt näringsliv som växer och förändras. I Boo Gård har man nära till det mesta.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Populära Boo Gårds förskola och Boo Gårds Skola (F-9) ligger centralt i Boo Gård. Fler förskolor finns i närområdet och flera närliggande skolor finns att välja mellan: Noblaskolan Lännersta och Noblaskolan Saltsjö-Boo. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
Orminge Centrum, den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat flera bra mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, flertalet restauranger, café, systembolag, frisersalonger, kemtvätt och bank.

I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis och ytterligare en lunchrestaurang.

Busslinje 414, 442, 442X och 447 ger god tillgänglighet med tät trafik. Med bil tar det endast 15-20 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.