Sigtuna

Mäklare Rosersberg

Rosersberg Rosersberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Rosersberg

Mäklare Rosersberg

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun och ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Mysig villastad med uppväxta villatomter med merparten stora tomter. Bostadsrätter med äldre välskötta föreningar och ett mindre antal hyresrätter. I Rosersberg finns anrika Rosersbergs slott - Sveriges enda kungliga slott i privat drift. Området har gott om arbetstillfällen och nya bostäder planeras genom mindre förtätning och utvidgning på andra sidan järnvägen. Vill du bor mera lantligt så finns även här Åshusby, Skoby, Skånela och Sälna.

Kommunikation

Med den nya trafikplatsen har Rosersberg en direkt anslutning till E 4 Uppsalavägen. Det innebär en kort och smidig förbindelse från E 4 till Rosersbergs Villastad och Rosersbergs industriområde, samt ger energi åt områdets fortsatta utveckling och expansion.

I Rosersberg finns en pendeltågsstation och flera busshållplatser. Följande linjer finns:

Pendeltåg: 36 Märsta-Södertälje C

Samt busslinjer:
538 Rotebro station-Arlanda
576 Märsta station-Klockbacka
585 Ekillaskolan-Gillermossen

Närservice

I Villastaden finns trevliga Matöppet med ett bra sortiment av allt du behöver till dina måltider. Här finns också Rosersbergs spel och service som även är en trevlig kiosk. Är du hungrig så finns Rosens vedugn Pizzeria och mycket populära sportbaren Blå Laguna eller "laggen" som ortsborna säger med supergoda pizzor och ett bra sortiment i á la carte menyn. Närmare motorvägen finns Grekiska kolgrillsbaren, ChopChop, Subway och Burger king. Vid finare tillfällen kan du njuta av härlig matlagning ute vid anrika Rosersbergs Slott. I Skånela finns en lokalpub samt slottscafé på somrarna

Övrigt

Rosersbergs IK är Rosersbergs största idrottsförening och erbjuder aktiviteter inom bland annat fotboll, innebandy och handboll. En fotbollsplan, en nyanlagd konstgräsplan, en grusplan och en idrottshall ligger vid Råbergsskolan. Rosersberg har också en skytteförening, motionsspår, ridverksamhet och två badplatser. Det finns också en hembygdsförening. Vid anrika Rosersbergs slott kan du avnjuta en picknick i slottsparken och ta en trevlig promenad nere vid Mälaren.

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post [email protected]

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.