Stockholm

Mäklare Bagarmossen

Bagarmossen Bagarmossen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bagarmossen

Mäklare Bagarmossen

Bagarmossen är en populär stadsdel söder om Stockholm. Det som gör området så attraktivt förutom de charmiga husen från 50-talet är läget. Här bor du granne med det underbara natur- och friluftsområdet Nackareservatet och det går snabbt och smidigt att ta sig in till Stockholm stad. Det finns stora planer för Bagarmossen och utveckling pågår ständigt. Förutom funkishusen så finns här även radhus och en hel del nybyggda flerfamiljshus.

I Bagarmossen finns ett flertal förskolor att välja mellan. Två grundskolor, Brotorpsskolan och Bagarmossens skola. Skolorna fick 2011 en kvalitetsutmärkelse av Stockholm stad. För de äldre barnen finns även ett gymnasium i Kärrtorp.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje trafikerar Bagarmossen och tar er till Södermalm på ca. 12 minuter och in till city på ca.19 minuter. Buss 161 trafikerar området och söderort. Från Skarpnäck går bussar mot Sköndal, söderort samt till Farsta strand där man hittar anslutande pendeltåg.

Närservice

I Bagarmossen centrum hittar man all nödvändig närservice. Ett flertal matbutiker bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och några caféer. Närmaste shoppingcentrum hittar man i Farsta eller Globen.

Johanneshov

Mäklare Johanneshov

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Johanneshov redan idag.

Ring 86000320 E-post [email protected]

Finn Malmgrens väg 9, 12138 Johanneshov

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.