Nacka

Mäklare Nacka Forum

Nacka Forum Nacka Forum [email protected] Svenska Mäklarhuset
Nacka Forum

Mäklare Nacka Forum

Serenadvägen ligger centralt beläget alldeles invid Forum Nacka som är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka, 5,5 km öster om Södermalm i Stockholm.

Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära tillhands!

Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel.

I området finns förutom grönstråk mellan och utanför gårdarna, en fotbollsplan. Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk för motion och nöje. På andra sidan motorvägen en liten bit bort öppnas en annan värld; populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad, ångbåtsbrygga mm.

I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bl a Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Söker man mer fart och fläkt ligger Serenadvägen endast 10 minuter från det stora utbudet som Stockholms stad kan erbjuda. Njut av folklivet och pulsen på Södermalm med dess härliga utbud av barer och restauranger.

Kommunikation

Här finns flera alternativ. Ett flertal bussar ger god tillgänglighet genom god turtäthet och därmed korta väntetider. Till Slussen tar det ca 15 minuter. På promenadavstånd ligger Saltsjöbanans tågstation med 10 minuters avstånd till Slussen. I bil tar det endast ca 5-10 minuter mellan Forum Nacka och Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Närservice

Service
Är man road av shopping så är Serenadvägen perfekt beläget nära två stora handelsområden; Nacka Forum som ligger inom gångavstånd har förvandlats till ett köpcentrum med ett 70-tal nya butiker och restauranger. I nya Forum Nacka finns nu en modern mötesplats med shopping som huvudingrediens. Det breda utbudet i Sickla köpkvarter bjuder bland annat på restauranger, caféer, inredningsstråk, systembolag, livsmedelsbutik, apotek samt vårdcentral. Här finns Sickla Galleria med Åhléns samt ca 30 butiker med fokus på mode. S.A.T.S Gym, SF biograf och Dieselverkstaden med bibliotek, konsthall, teater, konserter och klätterverkstad erbjuder stimulans för kropp och själ. Imperial Lanes med bowling och servering har flyttat in i fräscha lokaler.

Fritid
I Nacka finns det gott om orörd natur. Här finns flera naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vattnet bidrar till mängder av aktiviteter som bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. När sjöarna i närområdet fryser under vintern plogas skridskobanor på isen. Föredrar man skidor finns bland annat Velamsund och Nackareservatet med fina skidspår och önskar man åka utför ligger Hammarbybacken inte så långt bort.

Övrigt

Förskolor och skolor
Det finns flera förskolor och skolor inom gångavstånd och strax väster om Nacka Forum finns Järla Skola med Nacka musikklasser till åk 6. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.