Solna

Mäklare Vireberg, Råsunda

Vireberg, Råsunda Vireberg, Råsunda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vireberg, Råsunda

Mäklare Vireberg, Råsunda

Välkommen hem till Vireberg, ett omåttligt populärt område. Våra mäklare har under åren sålt på områdets alla adresser. Svenska Mäklarhuset i Solna är det självklara valet när det är dags att flytta från Vireberg. Våra mäklare har mångåriga kunskap om område som såväl marknadspriser. En mäklare som känner till områdets alla gömda skatter är ovärderligt. I attraktiva Vireberg känner man av historiens vingslag som möts i en spännande kombination med det nya expansiva!

Våra Fastighetsmäklare är drivna och alltid redo att stå till er tjänst. Vi vet att en bostadsaffär kan vara utmanande men vi finns där under hela processen. Letar du efter en bostad i harmoniska Vireberg hoppas vi att någon av bostäderna nedan kan passa er. Läs gärna mer om våra andra attraktiva bostadsområden och våra mäklare i Solna.

Kommunikation

Tunnelbana inom gångavstånd vid Solna Centrum eller Näckrosen. Nära till Sundbyberg med både Tunnelbana och Pendeltåg. Bussar till bl.a. karolinska, älvsjö och mörby går från frösundaleden/höstvägen. Ett stenkast från bostaden finner ni tvärbana!

Närservice

Med gångavstånd till både Solna och Sundbyberg har man ett oslagbart läge till all tänkbar närservice. Med anrika Råsunda runt knuten där du hittar både charmiga restauranger och caféer. Eller varför inte njuta av en film på Gamla Filmstadens anrika kvartersbiograf!

Från Vireberg når man med gångavstånd till populära Solna centrum som erbjuder ett brett urval av butiker och restauranger. I centrumet breda utbud finns även apotek, banker och hotell. Är man mer av en naturälskare erbjuds både Huvudsta med omtyckta Huvudstabadet och Hagaparken med härliga strövområden inom cykelavstånd. Utöver härlig natur och shoppingutbud finns omtyckta Ekensbergsskolan i Vireberg, perfekt för barnfamiljen!

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.