Tyresö

Mäklare Krusboda

Krusboda Krusboda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Krusboda

Mäklare Krusboda

Krusboda i Tyresö kommun är en fantastisk plats för den som söker en lugn och avkopplande tillvaro i vacker natur. Här finner du ett unikt boende med närhet till både skog och hav.

Kommunikation

Tyresö centrum ligger några minuter bort med bil, där du hittar allt du behöver för din vardag. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer.

Från Krusboda finns goda kommunikationsmöjligheter som enkelt tar dig in till Gullmarsplan och vidare till Stockholms city.

Närservice

Krusboda erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen. Du kan njuta av avkopplande promenader i någon av de många promenadslingorna eller ta ett dopp i populära Albysjön. I närområdet finns också golfbanor, frisbeegolf och andra sportanläggningar för den som vill hålla sig aktiv.

Här finns en mindre livsmedelsbutik, pizzeria, tandläkare samt ett mycket uppskattat poolområde för områdets boende.

Övrigt

Krusboda är en dröm för den som söker en lugn och harmonisk livsstil i vacker natur, samtidigt som du har nära till stadens puls. Kom och upplev det själv!

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.