Tyresö

Mäklare Hanviken

Hanviken Hanviken [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hanviken

Mäklare Hanviken

Välkommen till Hanviken - ett av Tyresö kommuns mest omtyckta områden! Beläget med närhet till den badvänliga Drevviken erbjuder Hanviken en unik kombination av närhet till både stad och natur.

Här finner du en härlig blandning av vacker natur, fina badplatser och trevliga promenadstråk. Det är ett område som passar perfekt för dig som vill ha närhet till pulsen i Tyresö samtidigt som du kan njuta av lugnet och friden som naturen har att erbjuda.

Kommunikation

Boende i Hanviken har också goda kommunikationsmöjligheter. Bussar och tåg tar dig smidigt in till Stockholms city på bara några minuter.

Närservice

Hanviken har även ett bra utbud av service och faciliteter. Här har du nära till allt från matbutiker och caféer till restauranger och gym. Det finns också flera skolor och förskolor i området vilket gör det till ett populärt val för barnfamiljer.

Övrigt

Med sin vackra natur, närhet till stad och utmärkta service och kommunikationer, är det lätt att förstå varför så många väljer att kalla Hanviken sitt hem.

Så välkommen till Hanviken – ett område som har allt!

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.