Marbella

Mäklare Rio Real

Rio Real Rio Real [email protected] Svenska Mäklarhuset
Rio Real

Mäklare Rio Real

Rio Real är ett bostadsområde i kommunen Marbella i provinsen Malaga och ligger på den mest privilegierade platsen i Marbellas kommun, bara fem minuter från centrum av Marbella. I området ligger förutom många fina bostäder också Rio Real Golf & Hotel, en klassiskier i Marbella: en idyllisk plats för resenärer som älskar golf och lugn. Banan öppnades 1965 och ritades av den legendariske Javier Arana, anses vara den bästa spanska designern genom tiderna. Hans design definierar en spektakulär golfbana, 18 hål par 72 på över 6000 meter, anses av Kungliga spanska Golfförbundet , som en symbolisk bana och en av de bästa i Spanien, både för banans upplägg, och dess unika skönhet.

Kommunikation

Marbella kommun har lokalbussar samt bussar som förbinder Marbella med de flesta andra städer längs kusten samt fyra fritids hamnar.

Närservice

Rio Real ligger ca 3 km från Marbella sta där det finns all sorts utbud såsom mataffärer, banker, apotek, hårsalonger, tandläkare, butiker etc.
Inom 5 km ligger också det stora köpcentrumet La Cañada.

Parkering

Det finns parkerings zoner med parkeringsmätare eller utmärkta parkeringsplatser.

Marbella

Mäklare Marbella

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Marbella redan idag.

Ring 46 730435424 E-post [email protected]

Avenida del Prado, 16, 29660 Marbella, Málaga

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.