Nynäshamn

Mäklare Norra Sorunda

Norra Sorunda Norra Sorunda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Norra Sorunda

Mäklare Norra Sorunda

Sorunda i Nynäshamns kommun är ett fantastiskt område som har mycket att erbjuda. Med sin vackra natur och närhet till både havet och skogen är det ett populärt val för den som söker en lugn och avkopplande tillvaro.

Kommunikation

Sorunda har goda förbindelser till såväl centrala Nynäshamn som Stockholm city.

Närservice

Här finns många möjligheter till friluftsliv, med vandringsleder och cykelbanor som tar dig genom den vackra naturen. Du kan även njuta av havet genom att ta en båttur eller en fiskeutflykt.

Sorunda är också känt för sina historiska sevärdheter, som Sorunda kyrka från 1100-talet och det gamla vattenkraftverket vid Lövdal. För den som vill uppleva kulturella evenemang finns det ett flertal konstutställningar och musikkonserter som arrangeras här.

För den som söker en trivsam och trygg plats att bo på är Sorunda ett utmärkt val. Här finns ett brett utbud av bostäder, från traditionella villor och radhus till moderna lägenheter. Skolor och daghem finns på nära håll, vilket gör området till en attraktiv plats för både barnfamiljer och pensionärer.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Sorunda i Nynäshamns kommun en plats med mycket att erbjuda. Här kan du njuta av vacker natur, kultur och historia, samtidigt som du har tillgång till alla bekvämligheter du behöver för att leva ett bekvämt och trivsamt liv. Kom och upplev Sorunda själv, du kommer inte att bli besviken!

Haninge

Mäklare Haninge

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Haninge redan idag.

E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.